Deze wafels is toch wel een ultiem ontbijtje, brunch of lunch. Het is een kwestie van ingrediënten toevoegen, mixen, in dit bakvormpje gieten en de oven de rest laten doen. Hieronder in de ingrediëntenlijst heb ik een aantal optionele toppings staan die heerlijk zijn in combinatie met de wafels.
Klik hier voor meer wafel recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintKonzelmann wafels!
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 4
- Aantal koolhydraten: 4 g khd per wafel
Ingrediënten
- 75 g wafelbakmix (klik)
- 4 eieren (m)
- 100 g gesmolten roomboter
- 75 ml ongezoete amandelmelk
- 2 tl vanille-extract (klik)
Optionele toppings:
- poedersuikervervanger (klik)
- stroopvervanger (klik)
- Gesmolten chocolade
- Rood fruit
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 200c.
Mix alle ingrediënten tot een egaal beslag en giet het in de bakvormpjes.
Bak de wafels ongeveer 25a30 minuten totdat ze goudbruin zijn geworden.
Garneer de wafels tot slot met een van de heerlijke toppings en geniet!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, wafel, wafels, ontbijt
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!