Konzelmann wafels!

Deze wafels is toch wel een ultiem ontbijtje, brunch of lunch. Het is een kwestie van ingrediënten toevoegen, mixen, in dit bakvormpje gieten en de oven de rest laten doen. Hieronder in de ingrediëntenlijst heb ik een aantal optionele toppings staan die heerlijk zijn in combinatie met de wafels.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Konzelmann wafels!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 4 g khd per wafel

Ingrediënten

Optionele toppings:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200c.
Mix alle ingrediënten tot een egaal beslag en giet het in de bakvormpjes.
Bak de wafels ongeveer 25a30 minuten totdat ze goudbruin zijn geworden.

Garneer de wafels tot slot met een van de heerlijke toppings en geniet!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, wafel, wafels, ontbijt

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.