Omelet pizza!

Ik heb deze overheerlijke omelet pizza gemaakt voor de lunch! Super easy om te maken, super koolhydraatarm en super lekker! Uiteraard kan je zelf je toppings uitkiezen. Uitstekend voor het verwerken van je left-over groentes!

Klik hier voor meer pizza recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Omelet pizza!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 4 g khd

Ingrediënten

Bodem:

  • 4 eieren
  • 20 ml slagroom
  • 20 g geraspte kaas
  • snuf oregano
  • snuf knoflookpoeder
  • snuf paprikapoeder

Topping:

  • 15 g tomatenpuree
  • 5 g uien
  • 10 g chorizo
  • 15 g puntpaprika
  • 10 g kastanjechampignons
  • 20 g geraspte kaas
  • oregano

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Klop de eieren met de rest van de ingrediënten van de bodem luchtig.
Leg de bodem ongeveer 10a15 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de uien, chorizo, puntpaprika en champignons in dunne plakjes.
Verdeel (als de bodem klaar is) de tomatenpuree en de gesneden ingrediënten op de bodem en strooi er geraspte kaas en een beetje oregano over.
Bak de pizza nogmaals ongeveer 20 minuten in de oven totdat de kaas goudbruin is geworden.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, omelet, pizza, lunch,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

5 Comments

  1. Dag Oanh
    ziet er lekker uit, deze pizza. Ga ik zeker maken. Maar voor hoeveel personen is dit? Want 4 eieren voor 1 persoon lijkt me erg veel. Ik hoor het graag van je, alvast bedankt.

  2. Dat klinkt heel lekker. Ik ga hem maken van de week! In de airfryer. 20 graden lager en iets langer dan de helft van de tijd. Top recept!

  3. Lijkt me heerlijk ga ik zeker proberen

  4. Kan je het ook niet in een koekenpan doen? Als je de uien, paprika etc van te voren bakt ?

    Groet Nuria

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.