Omelet pizza!

Omelet pizza!


How about deze overheerlijke omeletpizza!
Ik heb een springvorm van 24 diacam gebruikt en oh wat is ze tasty!
Super easy om te maken, super koolhydraatarm en ik vind het super lekker!
Uiteraard kan je zelf je toppings uitkiezen. Uitstekend voor het gebruiken van je left over groentes!

Hier komt het recept:

Ingrediënten 1 pizza

4 khd voor hele pizza

Bodem:

  • 4 eieren
  • 20 ml slagroom
  • 20 g geraspte kaas
  • snuf oregano
  • snuf knoflookpoeder
  • snuf paprikapoeder

Topping:

  • 15 g tomatenpuree
  • 5 g uien
  • 10 g chorizo
  • 15 g puntpaprika
  • 10 g kastanjechampignons
  • 20 g geraspte kaas
  • oregano

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Klop de eieren met de rest van de ingrediënten van de bodem luchtig.
Leg de bodem ongeveer 10a15 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de uien, chorizo, puntpaprika en champignons in dunne plakjes.
Verdeel (als de bodem klaar is) de tomatenpuree en de gesneden ingrediënten op de bodem en strooi er geraspte kaas en een beetje oregano over.
Bak de pizza nogmaals ongeveer 20 minuten in de oven totdat de kaas goudbruin is geworden.

Geniet! X

5 Reacties

  1. Dag Oanh
    ziet er lekker uit, deze pizza. Ga ik zeker maken. Maar voor hoeveel personen is dit? Want 4 eieren voor 1 persoon lijkt me erg veel. Ik hoor het graag van je, alvast bedankt.

  2. Dat klinkt heel lekker. Ik ga hem maken van de week! In de airfryer. 20 graden lager en iets langer dan de helft van de tijd. Top recept!

  3. Lijkt me heerlijk ga ik zeker proberen

  4. Kan je het ook niet in een koekenpan doen? Als je de uien, paprika etc van te voren bakt ?

    Groet Nuria

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*