Millionaires shortbread!

Ik heb ons getrakteerd op heerlijke millionaire shortbreads voor de Wednesday challenge! Ze hebben een zandkoek basis, met pinda caramel vulling en daarbovenop chocolade!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Millionaires shortbread!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 2.2 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt.


Ingrediënten

Koek laag:

Vulling:

Topping:

 


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de amandelmeel met het ei en vanille.
Verdeel het mengsel over 4 bakvormpjes.
Bak de koellaag 20 minuten in de oven.

Maak ondertussen de vulling door de pindakaas met de caramel saus te mengen.

Smelt vervolgens de chocolade au-bain marie.

Laat de koekjes laag afkoelen en verdeel de vulling over de koek.
Verdeel tot slot de chocolade over de vulling en laat de millionaire shortbread uitharden in de koelkast.

Snijd de millionair shorbread repen in 12 stukjes.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, millionaire, shortbread, gebak, cake,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

6 Comments

  1. Avatar foto

    Pindakaas van Lidl is tegenwoordig nogal hoog in koolhydraten. Welk alternatief is er?

  2. Avatar foto

    Hi marielle mischien dat je de 100%notenoasta van Amandel pasta van ah iets vind 😊 die is 6 Gr per 100 gram. Nog iets te hoog maar toch

  3. Avatar foto

    5,5. g salty caramel saus is dit kant en klaar te koop ,en waar ,hoor heel graag terug bedankt

  4. Avatar foto

    Yum! Ook zonder de caramel en met pure chocola

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.