Soesjes!

Hoe heerlijk zijn deze soesjes als tussendoortje of dessert! Ze zijn makkelijk om te maken en je kunt er allerlei smaak twist aan geven. Denk aan kaneel, cacao, vanille, KOEKKRUIDEN! Zelf een jasje van chocolade is lekker! Dan is het net een Bossche bol!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme soesjes!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 15
  • Aantal koolhydraten: 0.5 g khd per soesje

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Vulling:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Splits de eieren en klop het eiwit stijf met wijnsteenpoeder, erythritol en de koekkruiden.
Maak 15 mooie hoopjes op bijvoorbeeld dit bakmatje (klik) en bak de soesjes ongeveer 20 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.
Klop ondertussen de slagroom met erythritol en de vanille.
Laat de soesjes afkoelen, prik er een gaatje in en spuit de slagroom met de spuitzak in de soesjes.


Notities

Dip de soesjes in chocolade voor een heerlijke touch!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, soes, soesjes,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Avatar foto
    Margreet Verspuij

    Ik heb deze sausjes al een aantal keren gemaakt maar elke keer zakken die bolletjes eiwit toch in elkaar krijg ik later wel weer goed met het slagroom…. maat klopt dat of kan ik hier iets tegen doen….. groetjes Margreet

  2. Avatar foto

    Goedemiddag, Hoelang kan ik de soesjes ongevuld bewaren? Ik wil ze zondagochtend graag trakteren. Heb in de ochtend wel tijd om te vullen, maar niet om ze dan ook nog te bakken. Vandaag ( donderdag) vrij en in principe tijd om ze te bakken. Groetjes Linda

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.