Koolhydraatarme soesjes!

Hoe heerlijk zijn deze soesjes als tussendoortje of dessert! Ze zijn makkelijk om te maken en je kunt er allerlei smaak twist aan geven. Denk aan kaneel, cacao, vanille, KOEKKRUIDEN! Zelf een jasje van chocolade is lekker! Dan is het net een Bossche bol!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme soesjes!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 15
  • Aantal koolhydraten: 0.5 g khd per soesje

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Vulling:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Splits de eieren en klop het eiwit stijf met wijnsteenpoeder, erythritol en de koekkruiden.
Maak 15 mooie hoopjes op bijvoorbeeld dit bakmatje (klik) en bak de soesjes ongeveer 20 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.
Klop ondertussen de slagroom met erythritol en de vanille.
Laat de soesjes afkoelen, prik er een gaatje in en spuit de slagroom met de spuitzak in de soesjes.


Notities

Dip de soesjes in chocolade voor een heerlijke touch!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, soes, soesjes,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.