Krokante crackertjes!

Ik heb vandaag voor de challenge deze crackers gemaakt! Het moesten een soort van tucjes zijn, krokant en een lekker zout lekkernijtje voor bij een film of borrel.  Ze zijn helemaal gelukt en wat ben ik super blij! Je kan deze namelijk helemaal naar eigen smaak maken, bijvoorbeeld met paprikapoeder, rozemarijn, Italiaanse kruiden of een beetje sambal. De variaties zijn eindeloos!

Ingrediënten 28 crackertjes

 0.13 g khd per crackertje

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 150c hetelucht.
Meng alle ingrediënten tot een homogene massa en leg het op een vel bakpapier.
Leg er nog een vel bakpapier over en rol de massa tot een groot plak met een dikte van ongeveer 4mm.
Verdeel de plak in 28 vakjes en prik er gaatjes in met een vork.
Bak de crackers 20 minuten goudbruin in de oven.
Laat de crackers afkoelen zodat ze lekker krokant worden.

Geniet! X

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.