Limoen witte chocolade blondie!

Het is feest en wie jarig is trakteert! Ik ben vandaag namelijk jarig en ben alweer 36 jaar geworden, allemachtig wat gebeurd er met de tijd! Om het te vieren geef ik vandaag 10% korting weg met de code: Hoera10 bij mijn winkeltje en je ontvangt een gratis zakje snoep! ???? *De korting is alleen niet geldig op de boeken. Wél signeer ik de boeken met een persoonlijke boodschap ❤️

Ik heb eerder deze limoen witte chocolade blondie gemaakt en wat is ie lekker worden! Hij is super makkelijk om te maken en heerlijk van smaak met een fris vleugje limoen. Het heeft wat weg van een fris smeuïg boterkoekje. Leuk om te maken voor bezoek en ook lekker om mee te nemen voor onderweg!

Ik heb de blondie gemaakt in deze keramische springvorm.

Heb je deze blondie recepten al gezien?

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Limoen blondie!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 8 stukjes
  • Aantal koolhydraten: 2,3 g khd per stukje


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en zet de helft apart voor de topping.
Meng de ene helft gesmolten chocolade met de rest van de ingrediënten tot een egaal beslag.
Giet het beslag in de springvorm en bak de blondie 35a40 minuten in de oven.
Laat de blondie afkoelen en verdeel de resterende gesmolten chocolade erover en garneer wat schijfjes limoen over de blondie.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, glutenvrij, witte chocolade, limoen, citroen, cake, blondie, blondies

Heb je mijn nieuwe ebook, Snelle toegankelijke koolhydraatarme recepten al gezien?

One Comment

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag

    Groetjes Theo en Hannie????

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.