Macchiato tartelettes!

Macchiato tartelettes!


 

Hoe gezellig zien deze leukerds er uit voor de Challenge van de week?
Het zijn macchiato tartelettes, maar dan met vleugje cappuccino.
Ze kunnen door als heerlijk kerst gebakje, een dessert of gewoon voor bij een verwen momentje!
Je kan er ook een eigen twist aan geven van (jaja) speculaas! Of kaneel, cacao, vanille, allerlei lekkers.
Uiteraard zijn ze koolhydraatarm, glutenvrij, zonder toegevoegde suikers én helemaal niet moeilijk om te maken! 
 
Gemaakt met deze tartelettes vormpjes van de webshop! Zijn jullie al benieuwd?

Hier komt het recept:

Ingrediënten 4 tartelettes

6,5 g khd per tartelette

 

 

Vulling:

 

Garnering:

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Maal de macadamia noten ongeveer 30 seconden fijn in de keukenmachine (tot bijna een pasta substantie) en voeg de rest van de ingrediënten toe behalve de vulling.
Verdeel het mengsel in vieren en druk het mengsel aan in de bakvormpjes. Maak in het midden een soort van kuil zodat daar later de vulling in kan. Maak eventueel je handen nat om plak taferelen te voorkomen.
Bak de tartelettes tot slot 25 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

Maak ondertussen de vulling door de roomkaas de mixen met de slagroom, vanille, espresso poeder en Sukrin.
Zodra de tartelettes klaar en afgekoeld zijn, vul je de tartelettes met de vulling en garneer je ze met het fruit, chocolade en eventueel de Sukrin Melis!

 

Geniet! X

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*