Macchiato tartelettes!

Ik heb deze macchiato tartelettes gemaakt voor de challenge deze week met vleugje cappuccino.
Ze zijn leuk om te serveren voor je gasten of bijvoorbeeld als kerst gebakje, een dessert of gewoon voor jezelf voor een verwen momentje! Je kunt je eigen twist geven aan de tartelettes door de cappuccino smaak te vervangen door speculaas, kaneel, cacao of bijvoorbeeld vanille!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Macchiato tartelettes!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 6.5 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt! 

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.

 


Ingrediënten

Vulling:

Garnering:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Maal de macadamia noten ongeveer 30 seconden fijn in de keukenmachine (tot bijna een pasta substantie) en voeg de rest van de ingrediënten toe behalve de vulling.
Verdeel het mengsel in vieren en druk het mengsel aan in de bakvormpjes. Maak in het midden een soort van kuil zodat daar later de vulling in kan. Maak eventueel je handen nat om plak taferelen te voorkomen.
Bak de tartelettes 25 minuten goudbruin in de oven.

Maak ondertussen de vulling door de roomkaas de mixen met de slagroom, vanille, espresso poeder en bruine suikervervanger.
Zodra de tartelettes klaar en afgekoeld zijn, vul je de tartelettes met de vulling en garneer je ze met het fruit, chocolade en eventueel de poedersuikervervanger!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, tnrtelette, gebak, mokka, gebak, gebakjes, macchiato

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.