Mediterraans brood!

Van de week heb ik heerlijk verse boodschappen ontvangen van Crisp. Er zaten mooie ingrediΓ«nten in zoals zongedroogde tomaten en olijfjes waar ik dit overheerlijke mediterraans brood mee heb gebakken! De producten van Crisp zijn kakel vers en ze besteden aandacht aan waar de producten worden geteeld, gekweekt en gemaakt met aandacht voor mens, dier en omgeving. Als je Crisp voor een eerste keer wilt uitproberen ontvang je met deze link €15 korting!

Het brood is heerlijk in combinatie met een soepje of bijvoorbeeld bij een borrelplank. Je smeert er je favoriete smeersel op of belegd het met een smakelijk belegje en het is genieten geblazen!

Ik heb het brood gebakken met deze bakvorm. Meer broodrecepten vind je hier!

Heb je deze geweldige kruidenpotjes al gezien? Perfect voor de georganiseerde kruidenla of kruidenkast.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Mediterraans brood!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 12 plakjes
  • Aantal koolhydraten: 1 g khd per plakje

IngrediΓ«nten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Snijd de olijven en zongedroogde tomaten in stukjes en meng het alle ingrediΓ«nten tot een egaal beslag. (houd wat zongedroogde tomaten en olijfjes over voor bovenop het brood)
Schep het mengsel in de bakvorm, strooi de overgebleven olijfjes en zongedroogde tomaten erover en bak het brood 25 minuten goudbruin in de oven.


Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.