Muesli

Ik heb deze heerlijke muesli gemaakt voor de challenge gisteren. Boordevol noten en zaadjes en heerlijk met een vleugje kaneel. Je kan er makkelijk je eigen draai aan geven door te variëren met de nootjes en zaadjes. Koekkruiden lijkt mij er bijvoorbeeld ook lekker bij, en wat dacht je van koolhydraatarme melkchocolade of witte chocolade stukjes?

Ik heb de muesli gebakken met deze bakmat.

Hier komt het recept:

Ingrediënten 7 porties

 5.8 g khd per portie

  • 20 g kokosflakes

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 160c.
Doe de hele noten en zaden in een keukenmachine en pulseer de noten en zaden ongeveer 4 keer tot grove stukjes.
Voeg de rest van de ingredienten behalve de kokosflakes bij de noten en meng het tot een homogene massa.
Verdeel het notenmengsel over de bakmat en bak de muesli 15 minuten in de oven. Voeg de kokosflakes toe aan het geheel en hussel alles daarna goed door elkaar en bak de muesli nogmaals 10 minuten in de oven.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.