It’s taco time! Deze taco’s heb je binnen 30 minuten gemaakt en is helemaal koolhydraat vrij! Heerlijk met deze Mexicaanse ovenschotel en vers groen en guacamole. Ik heb geraspte mozzarella gebruikt in combinatie met geraspte oude kaas. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor andere soorten geraspte kazen. Je hebt ze zo gemaakt. Het is namelijk alleen maar een kwestie van hoopjes kaas bakken in de oven en over een pollepel hangen zodat ze de vorm krijgen van een taco. Een kind kan de was doen!
Je kunt de taco’s maken met behulp van deze bakmat!
Bekijk mijn 7 kookboeken hier voor meer exclusieve recepten.
PrintTaco’s!
- Bereidingstijd: 25 minuten
- Porties: 5 stuks
- Aantal koolhydraten: 0 g khd
Ingrediënten
- 100 g geraspte mozzarella
- 100 g geraspte oude kaas
- snuf Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 170c.
Maak 5 hoopjes van de kaas op de bakmat. Laat wel genoeg ruimte over tussen de hoopjes, ze lopen namelijk wat uit.
Bak de taco’s ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.
Leg ze direct over de steel van een pollepel zodat ze de vorm aannemen van een taco en laat ze afkoelen.
(ik heb de pollepel op 2 glazen gelegd zodat de taco de ruimte heeft om te vormen)
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, low carb, keto, taco’s, taco, Mexicaans, guacamole,
Heb je mijn ebook makkelijke, snelle en toegankelijke recepten al gezien?