Pistoletjes met tuna melt!

Zo nu en dan kan ik zo ongelooflijk veel trek hebben in tuna melt. Het liefst op een broodje of op een pizza. De smaak van tonijn, met een beeeeetje zoet door deze chili saus en ketchup, een beetje pit van de rode ui en dan de gesmolten kaas erbovenop. Heerlijk!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pistoletjes met tuna melt!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 4.5 g khd per broodje

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de pistoletjes volgens dit recept.
Verwarm de oven op grillstand.
Lek de tonijn een beetje uit en voeg de peper, chilisaus en de ketchup toe.
Snijd de rode ui fijn en voeg de ui bij het tonijn mengsel.
Snijd de pistoletjes horizontaal doormidden en beleg de pistoletjes met het tonijn mengsel.
Leg de plakjes kaas erbovenop en bak de tuna melt broodjes 10a15 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, tuna, tonijn, met, pistolet, pistolet, brood, broodje,

2 Comments

  1. Gerard van der Maat

    Heerlijk deze Tuna broodjes!En dat op vrijdag,van oudsher een visdag!!En zo makkelijk bereid👍

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.