Zo nu en dan kan ik zo ongelooflijk veel trek hebben in tuna melt. Het liefst op een broodje of op een pizza. De smaak van tonijn, met een beeeeetje zoet door deze chili saus en ketchup, een beetje pit van de rode ui en dan de gesmolten kaas erbovenop. Heerlijk!
Klik hier voor meer broodjes recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintPistoletjes met tuna melt!
- Bereidingstijd: 35 minuten
- Porties: 4
- Aantal koolhydraten: 4.5 g khd per broodje
Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 2 pistoletjes
- 1 blikje tonijn in zonnebloemolie (160g)
- snuf peper
- 35 g chilisaus (klik)
- 35 g ketchup (klik)
- 20 g rode ui
- 4 plakjes kaas (of geraspte kaas)
Bereidingswijze
Maak de pistoletjes volgens dit recept.
Verwarm de oven op grillstand.
Lek de tonijn een beetje uit en voeg de peper, chilisaus en de ketchup toe.
Snijd de rode ui fijn en voeg de ui bij het tonijn mengsel.
Snijd de pistoletjes horizontaal doormidden en beleg de pistoletjes met het tonijn mengsel.
Leg de plakjes kaas erbovenop en bak de tuna melt broodjes 10a15 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, tuna, tonijn, met, pistolet, pistolet, brood, broodje,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Heerlijk deze Tuna broodjes!En dat op vrijdag,van oudsher een visdag!!En zo makkelijk bereid👍
Jaaa ideaal he! 🥰
Welke stand van de oven???