Pompoen cakejes

Ik heb deze overheerlijke pompoen cakejes nog voor jullie tegoed! Lekker vullend met een vleug kaneel, helemaal passend bij de herfst. Ik heb ze natuurlijk gebakken met de pannenkoekenmaker.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pompoen cakejes

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd per stuk

Omschrijving

Kijk hier voor meer pannenkoekenmaker recepten!


Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de pompoen beetgaar in een pan met water en pureer de pompoen.
Zet de pannenkoekenmaker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Meng de pompoenpuree met de rest van de ingrediënten en doe een beetje boter in beide vormen.
Verdeel het mengsel over de vormpjes en bak de cakejes ongeveer 5 minuten in het apparaat tot ze mooi goudbruin zijn geworden.
Sprenkel eventueel wat poedersuikervervanger over.


Notities

Je kan de cakejes ook in de oven maken. Bak de cakejes dan bijvoorbeeld in deze bakvorm voor 25 minuten op 160c!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pompoen, cake, cakejes, broodjes,

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.