Ronde broodjes

Vandaag heb ik deze heerlijke broodjes gemaakt die ik heb omgetoverd tot smakelijke tosti’s. Ik de tosti gemaakt met een plakje kaas, salami en rucola. De broodjes zelf vind ik ook heerlijk met (op dit moment mijn favoriete beleg combinatie) een plakje geitenkaas, een klein beetje sambal, een snoeptomaatje en een beetje avocado. Uiteraard zijn de broodjes heerlijk met allerlei soorten beleg.

Bekijk hier meer crackers en broodjes recepten.

Bestel mijn zesde kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ronde broodjes

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 1.4 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb de broodjes gebakken met deze bakvorm.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Mix de eieren en voeg de rest van de ingredienten toe.
Verdeel het beslag over de 6 vormpjes en strooi er eventueel sesamzaadjes over.
Bak de broodjes 25 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, brood, broodjes, tosti,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.