Ronde broodjes

Vandaag heb ik deze heerlijke broodjes gemaakt die ik heb omgetoverd tot smakelijke tosti’s. Ik de tosti gemaakt met een plakje kaas, salami en rucola. De broodjes zelf vind ik ook heerlijk met (op dit moment mijn favoriete beleg combinatie) een plakje geitenkaas, een klein beetje sambal, een snoeptomaatje en een beetje avocado. Uiteraard zijn de broodjes heerlijk met allerlei soorten beleg.

Ik heb de broodjes gebakken met deze bakvorm.

Ingrediënten 6 broodjes

 1.4 g khd per broodje

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 160c.
Mix de eieren en voeg de rest van de ingredienten toe.
Verdeel het beslag over de 6 vormpjes en strooi er eventueel sesamzaadjes over.
Bak de broodjes 25 minuten in de oven.

Geniet ervan! X

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.