Thaise Garnalen Salade!

Afgelopen weekend was ik bij Mingle Mush en heb ik ontzettend genoten van een Thaise Garnalen Salade! Ik heb het vandaag zelf gemaakt voor de Wednesday Challange en hij is heerlijk geworden! 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Thaise Garnalen Salade!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 1 grote portie
  • Aantal koolhydraten: 9.6 g khd

Ingrediënten

  • 185 g garnalen
  • 25ml citroensap
  • 5 ml vissaus
  • 10 g bruine suikervervanger
  • 10 g sambal
  • 75 g tommies snackgroenten
  • 150 g komkommer
  • 40 g wortel
  • 15 g sjalot
  • verse koriander en munt
  • 1/2 tl sesamzaadjes

Bereidingswijze

Bak de garnalen gaar in een pan met kokosolie en strooi er peper over.
Meng ondertussen de citroensap met vissaus, bruine suikervervanger, en sambal tot een lekkere pittige dressing.
Snijd vervolgens de tommies door de helft, de komkommer, wortel en sjalot in dunne reepjes.
Meng alles door elkaar, voeg de koriander en munt toe en strooi tot slot de sesamzaadjes over.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, thais, thaise, salade, garnalen, Aziatisch

One Comment

  1. Heerlijk, dank je wel.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.