Rösti 

Ik heb vannochtend deze rösti gemaakt voor een stevige en smaakvolle lunch. Het is voor mij een soort van comfort food. Heerlijk cheesy, vol van smaak en een lekkere bite. Perfect voor de wat koudere dagen!

Klik hier voor meer diner inspiratie!

Ps: Heb je deze kruidenpotjes al gezien? Een fantastische oplossing voor een georganiseerde keukenkast of keukenla!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rösti 

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 15 g khd per portie

Ingrediënten

  • 350 g peterseliewortel
  • 50 g uien
  • 55 g spekblokjes
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • snuf peper
  • snuf zout
  • 35 g geraspte kaas

Bereidingswijze

Rasp de peterseliewortel en uien. Bak de spekblokjes in een pan en voeg na ongeveer 2 minuten de uitjes toe. Schep na ongeveer 2 minuten de geraspte peterseliewortel toe met alle kruiden en bak het geheel tot de peterseliewortel beetgaar is gebakken. Strooi de geraspte kaas erdoor en roer het geheel tot de geraspte kaas is gesmolten. 


Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Franci Visschers

    hallo Oahn,

    ik volg je recepten al een hele tijd en heb daar veel plezier van!
    Toch heb ik een vraag. Is het misschien mogelijk dat er binnen jouw site een mogelijkheid van een kook- c.q. receptenschrift wordt gemaakt waarin iedereen zijn toprecepten van jou zelf kan opslaan? Ik zie dit bij andere sites soms ook en het is heel wat makkelijker in gebruik dan steeds uitprinten en opbergen.
    Ik hoor het graag!

    groetjes,
    Franci Visschers

    • Hi Franci,

      Ik ga ernaar laten kijken! Persoonlijk heb ik daar niet zoveel weet van.
      Bedankt voor je feedback!

      Groetjes Oanh

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.