Rösti 

nochtend deze rösti gemaakt voor de lunch. Het is voor mij een soort van comfort food. Heerlijk cheesy, vol van smaak en een lekkere bite. Perfect voor herfstige dagen!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rösti 

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 15 g khd per portie

Ingrediënten

  • 350 g peterseliewortel
  • 50 g uien
  • 55 g spekblokjes
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • snuf peper
  • snuf zout
  • 35 g geraspte kaas

Bereidingswijze

Rasp de peterseliewortel en uien. Bak de spekblokjes in een pan en voeg na ongeveer 2 minuten de uitjes toe. Schep na ongeveer 2 minuten de geraspte peterseliewortel toe met alle kruiden en bak het geheel tot de peterseliewortel beetgaar is gebakken. Strooi de geraspte kaas erdoor en roer het geheel tot de geraspte kaas is gesmolten. 


Bestel mijn boek voor meer exclusieve recepten:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.