Voor de challenge deze week heb ik deze fudge gemaakt! Het is super leuk om te maken met kinderen. Het recept leent zich voor een hoop lekkere variaties. Probeer bijvoorbeeld eens stukjes noten, een beetje gesmolten chocolade of pindakaas door de fudge! De fudge heeft een zachte chewy onderkant met een krokante chocolade laag en Crispy peperpunt en chocolade stukjes. Dat klinkt toch al helemaal heerlijk?
Klik hier voor meer smakelijke baksel recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.
PrintChocolade pepermunt fudge!
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 6
- Aantal koolhydraten: 1.8 g khd per stuk
Omschrijving
Ik heb deze bakvorm gebruikt.
(Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik)
Ingrediënten
Bereidingswijze
Hak de smarties en pepermuntjes in stukjes. Meng de eiwitpoeder met de stroop en vanille en verdeel het over de 6 bakvormpjes. Smelt de chocolade met kokosolie au-bain marie en verdeel het bovenop de bakvormpjes. Strooi de gehakte topping over het geheel en leg het in de vriezer zodat de fudge kan uitharden.
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!