Salade met spekjes en parmezaanse kaas!

Ik heb vandaag genoten van deze overheerlijke frisse salade! Lekker als lunch en perfect in combinatie met een soepje of een maaltijd.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Salade met spekjes en parmezaanse kaas!

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 5.5 g khd per portie

Ingrediënten

  • 125 g spekblokjes
  • 150 g gemengde sla (tip van flip, neem romana sla voor een knapperige sensatie!)
  • 100 g tommies snoeptomaten
  • 100 g tommies snoepkomkommertjes
  • 50 g blauwe bessen
  • 40 g parmezaanse kaas

Dressing:

  • 25 g mayonaise
  • 50 g Griekse yoghurt
  • 5 g mosterd
  • snufje knoflookpoeder
  • snufje paprikapoeder
  • snufje peper

Bereidingswijze

Bak de spekblokjes knapperig in een pan.
Was ondertussen de groenten en snijd de tomaten, komkommertjes in stukjes en de parmezaanse kaas in dunne plakjes.
Doe de besjes erbij en hussel alles door elkaar.
Meng de ingrediënten van de dressing tot een egaal mengsel en sprenkel het over de salade.
Verdeel de spekblokjes over de salade en geniet!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, salade, maaltijd, spek, spekjes,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.