Scrocchi

Vandaag heb ik heerlijke crackers gemaakt voor de challenge. Lekker voor op de borrelplank met verschillende soorten dipjes, kaasjes, smeersels of worstjes! Leuk voor het weekend of knus bij een filmpje. Ze zijn makkelijk om te maken en perfect om aan te passen naar smaak. Deze zijn gemaakt met rozemarijn, maar met Italiaanse kruiden, beetje tomatenpuree of sambal of een ander geraspt kaasje zijn ze ook verrukkelijk!

Klik hier voor meer cracker recepten.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Scrocchi

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 4 porties
  • Aantal koolhydraten: 1.8 g khd per portie

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle ingredienten tot een mooi deeg.
Leg het deeg tussen een vel bakpapier en vouw het bakpapier dicht.
Maak een mooi plak van het deeg met behulp van een deegroller.
Snijd vierkant of rechthoekige vormpjes in het plak deeg en bak de crackers 20 a 25 minuten in de oven op 160c.


Notities

Hoe platter de crackers hoe knapperiger ze worden!

Sleutelwoorden: cracker, crackers, koolhydraatarm, koolhydraatarme, scrocchi, borrel, keto,

Heb je mijn ebook Snelle en makkelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.