Spaghetti met garnalen, spinazie en roomsaus

Vanavond staat deze heerlijke romige pasta op het menu! Met romige kaassaus, garnalen, spinazie, peper en knoflook. Voor mezelf heb ik de koolhydraatarme spaghetti gebruikt en voor de mannen gewone spaghetti. Ik doe er ook nog een beetje extra parmezaanse kaas bij daar heb je nooit genoeg van! 
Je kan de pasta ook maken met kipfilet of vis, en helemaal vegetarisch kan natuurlijk ook gewoon!

Hier komt het recept:

Ingrediënten 3 personen

 16,5 g khd per persoon

Bereidingswijze:

Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze.
Snijd de uien in blokjes en pers de knoflook fijn.
Fruit de ui en knoflook in een pan met kokosolie en voeg na 2 minuten de garnalen toe.
Bak de garnalen roze met een snufje peper en schenk de kookroom erbij.
Snijd de parmezaanse kaas in blokjes, schep het in de pan en laat de parmezaanse kaas smelten.
Sudder het geheel totdat de kookroom wat is ingedikt en voeg de spinazie toe.
Zet het vuur uit zodra de spinazie is geslonken en roer de spaghetti erdoor.
Rasp tot slot nog wat parmezaanse kaas over het geheel.

Enjoy!

Pre-order mijn boek voor exclusieve recepten:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.