Kokos gebakje!

Deze gebakjes heb ik gemaakt voor de challenge deze week! Het zijn heerlijke gebakjes zonder amandelmeel maar met deze kokosmeel en kokosrasp. Baksels met kokosmeel neigen vaak erg droog te worden, maar deze gebakjes zijn heerlijk luchtig en absoluut niet droog! Ik heb fruit over de gebakjes verdeeld, maar fruit door het beslag lijkt mij ook zeker overheerlijk. Een verse dot slagroom in het midden zal dit gebakje helemaal perfect en compleet maken!

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt.

Bekijk hier meer heerlijke gebakjes.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kokos gebakje!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 6 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze BPA-vrije bakvormpjes gebruikt.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de frambozen en besjes tot een egale massa en verdeel het over 2 bakvormpjes. Verdeel het fruit erover en bak de cakejes 25 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, keto, low carb, kokos, gebakje, taart,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Avatar foto

    Hi Oanh, heerlijk lijkt mij!! Kan ik eiwitpoeder ook weglaten? Waarom gebruik jij het in dit recept?

  2. Avatar foto

    Oh ik wilde dat ik je een foto kon sturen. Ze zijn zo mooi geworden!! In een hartje cake vormpje. En lekker!!

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.