Kokos gebakje!

Deze gebakjes heb ik gemaakt voor de challenge deze week! Het zijn heerlijke gebakjes zonder amandelmeel maar met deze kokosmeel en kokosrasp. Baksels met kokosmeel neigen vaak erg droog te worden, maar deze gebakjes zijn heerlijk luchtig en absoluut niet droog! Ik heb fruit over de gebakjes verdeeld, maar fruit door het beslag lijkt mij ook zeker overheerlijk. Een verse dot slagroom in het midden zal dit gebakje helemaal perfect en compleet maken!

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt.

Bekijk hier meer heerlijke gebakjes.

Bestel mijn zesde kookboek hier voor exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kokos gebakje!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 6 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze BPA-vrije bakvormpjes gebruikt.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de frambozen en besjes tot een egale massa en verdeel het over 2 bakvormpjes. Verdeel het fruit erover en bak de cakejes 25 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, keto, low carb, kokos, gebakje, taart,

Pre-order mijn nieuwste boek Wereldse koolhydraatarme gerechten, en ontvang het boek in maart op je deurmat!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.