Kokos gebakje!

Deze gebakjes heb ik gemaakt voor de challenge deze week! Het zijn heerlijke gebakjes zonder amandelmeel maar met kokosmeel en kokosrasp. Baksels met kokosmeel neigen vaak erg droog te worden, maar deze gebakjes zijn heerlijk luchtig en absoluut niet droog! Ik heb fruit over de gebakjes verdeeld, maar fruit door het beslag lijkt mij ook zeker overheerlijk. Een verse dot slagroom in het midden zal dit gebakje helemaal perfect en compleet maken!

Ik heb deze BPA-vrije bakvormpjes gebruikt (deze week in de aanbieding).

IngrediΓ«nten 2 stuks

Β 6 g khd per gebakje

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160c.
Splits de eieren en mix de eiwitten stijf met een snufje zout.
Meng de eidooiers met de rest van de ingrediΓ«nten behalve het fruit.
Schep voorzichtig en luchtig de stijfgeklopte eiwitten bij het eidooier mengsel tot een homogene massa.
Verdeel het mengsel over twee tartelette bakvormpjes en verdeel het fruit erover.
Bak de gebakjes 25 minuten goudbruin in de oven.
Versier de gebakjes met poedersuikervervanger.

Enjoy! X

Pre-order mijn nieuwste boek!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.