Chocolade taart!

Ik heb de challenge van deze week een dagje verschoven ivm het tropische weer. Heerlijk, want vanochtend heb ik namelijk deze mooie chocoladetaart gebakken terwijl het buiten zachtjes regent. Lekker koel en comfortabel. De taart is heerlijk van smaak, smeuïg en super makkelijk om te maken! Een aanrader om te bakken voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chocolade taart!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd per portie

Omschrijving

Ik heb deze springvorm gebruikt.


Ingrediënten

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Mix de eieren luchtig. Meng de rest van de ingrediënten tot een homogene massa.
Meng luchtig de eieren erdoor en schep het geheel in de springvorm.
Bak de chocoladetaart 25 minuten in de oven.

Smelt de chocolade au-bain marie en verdeel de gesmolten chocolade over de taart.
Laat de taart afkoelen en verdeel het fruit erover.


Bestel mijn boek voor exclusieve recepten

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.