Tartelette gebakjes!

Hoe gezellig zijn deze tartelettes! Ik vind ze een van de makkelijkste gebakjes om te maken en tegelijkertijd een smakelijke basis voor allerlei variaties! Voeg kaneel, cacaopoeder, vanille of speculaaskruiden toe aan het mengsel en kies je eigen favoriete topping. Leuk om te serveren voor je bezoek of feestelijke gelegenheden!

Klik hier voor meer tartelette recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tartelette gebakjes!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 4 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!


Ingrediënten

Topping:

  • frambozen
  • vers geklopte slagroom

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingredienten behalve de topping tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over de 2 tartelette vormpjes en bak de tartlettes 25 minuten in de oven.
Laat ze afkoelen en top ze met je favoriete toppings!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, tartelette, gebak, gebakjes,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

One Comment

  1. Willy van Dijkhuizen

    Dag Oanh,
    mijn vraag gaat helemaal niet over bovenstaande heerlijke taretlettes. Ik hoop dat je dat niet erg vindt.
    Ik wil nl. iets vragen over de tegenwoordig overal te koop zijnde groente-pizzabodems. Het valt mij op dat die pizzabodems nog zo erg veel koolhydraten bevatten. Hoe denk jij daarover? Zijn ze nou echt zo gezond als iedereen beweerd?

    Ik denk dat ik niet de enige ben, die dit graag van een deskundige zou willen weten!

    Hartelijke groet,
    Willy van Dijkhuizen

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.