Voor deze challenge heb ik eindelijk de Koe lo yuk gemaakt van Wendy gemaakt 😉
Hij is makkelijk, zalig en snel om te maken!
Ingrediënten 1 persoon:
1/4 bloemkool
1 kipfilet
1/2 rode ui
1 teentje knoflook
2 champignons
1 lente ui
3 snijbonen
1/2 puntpaprika
2 el suikervrije ketchup
2 el soyasaus
1 el stevia kristal suiker
snufje djahé
arrowroot (of ander bindmiddel)
scheutje water
Bereidingswijze:
Snijd de rode ui, kipfilet, snijbonen, champignons, paprika in stukjes
Bak de kipfilet met het rode uitje en fijngesneden knoflookteen
Blancheer de snijbonen en voeg de snijbonen dan samen met de , champignonspaprika, ketchup, stevia, sojasaus, djahé bij de kipfilet
Doe na een paar minuten een scheutje water bij het geheel en laat het even pruttelen
Bind het geheel met arrowroot of ander bindnmiddel
Snijd de lente ui in dunne ringen en doe de lente ui bij de koe lo yuk
Rasp ondertussen de bloemkool fijn en bak de bloemkool rijst kort in een pan met kokosolie
Schep de bloemkool rijst op met daarbovenop de koe lo yuk
Eet smakelijk! 🙂
Het was heerlijk Wendy. Ik heb gesmuld, bedankt! 🙂
Dit is ku lo kai, maar in het recept wordt twee x ku lo yuk gezegd, dat is varkensvlees,
Als je het goed wilt doen zou dit aangepast moeten worden.
Maar het is erg lekker