Witlof hapjes met tonijn!

Hoe leuk en gezellig zijn deze witlof hapjes! Ik vind de combi witlof en tonijn en hemels. Zo rijk aan smaak en super leuk om te serveren op een feestje of als voor/tussen gerecht!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Witlof hapjes met tonijn!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 10
  • Aantal koolhydraten: 0.5 g khd per portie

Ingrediënten

  • 100 g witlof (1 grote)
  • 1 blik tonijn in zonnebloemolie
  • 10 g kappertjes
  • 15 g rode ui
  • 10 g mayonaise
  • 20 g tommies snackgroenten
  • 1 eitje
  • garnering: verse peterselie

Bereidingswijze

Kook een eitje 8 minuten in een pannetje kokend water.
Snijd de stronk van de witlof en was de blaadjes.
Mix de tonijn met de kappertjes, fijngesneden rode ui, mayonaise en peper.
Snijd vervolgens de tommies fijn en het ei in stukjes.
Verdeel het tonijnmengsel over de witlofblaadjes, strooi er peterselie over gevolgd door het ei en de tomaatjes. Strooi er een beetje peper over.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, witlof, voorgerecht, snack, tussendoortje, tonijn

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.