Bagels!

Het weekend is weer begonnen en dat vraagt om een lekker recept voor een smakelijk ontbijt of brunch!
Deze bagels zijn lekker fluffy en een goede basis voor veel variaties. Doe er pitten en zaden door, Italiaanse kruiden, verse kruiden en varieer er op los met beleg! Kruidenboter, gerookte zalm, rosbief, suikervrije chocopasta uit mijn tweede boek. 

Klik hier voor meer broodjes recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bagels!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 1.5 g khd per bagel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c. Klop de eieren luchtig, smelt de boter en meng alle ingrediënten bij de boter.
Verdeel het beslag over de 4 bagelvormpjes en bak de bagels 25 minuten in de oven.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, bagels, donuts,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

13 Comments

  1. Avatar foto

    Vandaag maar meteen uitgeprobeerd. Ik had toch nog alle ingrediënten 😉
    Wat een eenvoudig recept! en lekker ook nog! Dit wordt weer een favoriet.

  2. Avatar foto

    Is er een alternatief voor hazelnootmeel?

  3. Avatar foto

    Zojuist gemaakt, de onderkant bleef beetje plakken, dus geproefd is erg lekker 🙂

  4. Avatar foto

    Helaas geen donut bakvorm, wat kan ik anders gebruiken hiervoor? Muffin vorm ook goed?

  5. Avatar foto

    Net gemaakt komen hard uit de oven. Klopt dat?

  6. Avatar foto

    Heel gemakkelijk te maken en ongelooflijk lekkerrrrrrr.
    Ik h en er hummus en geitenkaas tussen gedaan. N goede combinatie
    Deze maken we vaker.

  7. Avatar foto

    Kun je hazelnotenmeel vervangen door kokos of sojameel?

  8. Avatar foto

    Hoi bij mij wordt het niet ‘dik’ het beslag…speciaal bagelset besteld…al 2x mislukt 🙁

  9. Avatar foto

    Ik lust dus totaal niets van noten. Kan ik deze gewoon weg laten of krijg je dan geen goeie doughnuts

  10. Avatar foto

    Is het eventueel mogelijk om de kaas weg te laten?

  11. Avatar foto

    Wat kan ik het beste gebruiken om de hazelnoten te vervangen?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.