Bagels!

Het weekend is weer begonnen en dat vraagt om een lekker recept voor een smakelijk ontbijt of brunch!
Deze bagels zijn lekker fluffy en een goede basis voor veel variaties. Doe er pitten en zaden door, Italiaanse kruiden, verse kruiden en varieer er op los met beleg! Kruidenboter, gerookte zalm, rosbief, suikervrije chocopasta uit mijn tweede boek. 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bagels!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 1.5 g khd per bagel


Ingrediënten

  • 30 g gesmolten roomboter
  • 45 g amandelmeel
  • 20 g gemalen hazelnoten
  • 50 g geraspte kaas
  • 2 eieren
  • 1 tl wijnsteenbakpoeder
  • snufje zout
  • Optioneel: droge kruiden (Italiaanse kruiden, paprikapoeder, knoflookpoeder etc)

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c. Klop de eieren luchtig, smelt de boter en meng alle ingrediënten bij de boter.
Verdeel het beslag over de 4 bagelvormpjes en bak de bagels 25 minuten in de oven.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, bagels, donuts,

 

 

8 Comments

  1. Vandaag maar meteen uitgeprobeerd. Ik had toch nog alle ingrediënten 😉
    Wat een eenvoudig recept! en lekker ook nog! Dit wordt weer een favoriet.

  2. Is er een alternatief voor hazelnootmeel?

  3. Zojuist gemaakt, de onderkant bleef beetje plakken, dus geproefd is erg lekker 🙂

  4. Helaas geen donut bakvorm, wat kan ik anders gebruiken hiervoor? Muffin vorm ook goed?

  5. Net gemaakt komen hard uit de oven. Klopt dat?

  6. Heel gemakkelijk te maken en ongelooflijk lekkerrrrrrr.
    Ik h en er hummus en geitenkaas tussen gedaan. N goede combinatie
    Deze maken we vaker.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.