Bonbons!

Voor de challenge deze week heb ik deze overheerlijke bonbons gemaakt! Ze zijn super makkelijk om te maken en verrukkelijk als verwennerijtje bij een heet bakje koffie of thee. Ik heb ze gevuld met creamy witte chocolade vulling en heb er een witte chocolade en melk chocolade twist aan gegeven. Wat een traktatie! Je kunt er allerlei leuke draaitjes aan geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hazelnootje bovenop! Schep dan een beetje gesmolten chocolade bovenop de bonbon en leg daar een hazelnootje bovenop. Of geef er een kerstige of feestelijke twist aan door deze koolhydraatarme smarties bovenop de bonbons te versieren!

Heb je deze overheerlijke bonbons al geprobeerd?

Ik heb de bonbons gemaakt met deze bakvorm.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bonbons!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 15 stuks
  • Aantal koolhydraten: 1,5 g khd per stuk


Bereidingswijze

Smelt de melkchocolade en witte chocolade au bain-marie en laat het afkoelen.
Verdeel een laagje witte chocolade over de bonbonvormpjes en laat de bonbonvorm enkele minuten in de koelkast staan.
Verdeel de gesmolten chocolade over de vormpjes en kantel de bonbonvorm zodat de melkchocolade ook de randjes dekt.
Klop de slagroom lobbig en meng 15 g gesmolten witte chocolade tot een romig mengsel en verdeel het over de bonbons.
Meng de rest van de gesmolten witte chocolade met de overige gesmolten melkchocolade, verdeel het over de bonbon vormpjes en laat het een uur uitharden in de koelkast.


Sleutelwoorden: bonbon, chocolade, snoep, suikervrij, koolhydraatarm, bonbons,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.