Voor de challenge deze week heb ik deze overheerlijke bonbons gemaakt! Ze zijn super makkelijk om te maken en verrukkelijk als verwennerijtje bij een heet bakje koffie of thee. Ik heb ze gevuld met creamy witte chocolade vulling en heb er een witte chocolade en melk chocolade twist aan gegeven. Wat een traktatie! Je kunt er allerlei leuke draaitjes aan geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hazelnootje bovenop! Schep dan een beetje gesmolten chocolade bovenop de bonbon en leg daar een hazelnootje op.
En als je gewoon even geen zin hebt om bonbons te maken, heb ik hier in mijn winkeltje de lekkerste koolhydraatarme bonbons met allerlei heerlijke smaakjes en vullingen!
Klik hier voor meer bonbon recepten.
Ik heb de bonbons gemaakt met deze bakvorm.
Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!
Print![](https://i0.wp.com/www.oanhskitchen.nl/wp-content/uploads/2022/12/zPiuQDSg.jpeg?resize=200%2C200&ssl=1)
Bonbons!
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 15 stuks
- Aantal koolhydraten: 0,7 g khd per stuk
Ingrediënten
Bereidingswijze
Smelt de melkchocolade en witte chocolade au bain-marie en laat het afkoelen.
Verdeel een laagje witte chocolade over de bonbonvormpjes en laat de bonbonvorm enkele minuten in de koelkast staan.
Verdeel de gesmolten chocolade over de vormpjes en kantel de bonbonvorm zodat de melkchocolade ook de randjes dekt.
Klop de slagroom lobbig en meng 15 g gesmolten witte chocolade tot een romig mengsel en verdeel het over de bonbons.
Meng de rest van de gesmolten witte chocolade met de overige gesmolten melkchocolade, verdeel het over de bonbon vormpjes en laat het een uur uitharden in de koelkast.
Sleutelwoorden: bonbon, chocolade, snoep, suikervrij, koolhydraatarm, bonbons,
Deel, Tag en win!
Deel gezellig je gemaakte recepten uit de kookboeken of website in de Facebookgroep en/of op Instagram en maak elke maand kans op een giftcard ter waarde van €50,- te besteden bij www.oanhswinkeltje.nl
Vergeet mij niet te taggen zodat ik je niet kan missen!
Wat doe je met de slagroom?
Melk chocolade of pure chocolade?
Bij de ingrediënten staat pure chocolade druppels maar in het recept gaat het over melkchocolade 🤔