Bosvruchten cakejes

Deze cakejes zijn heerlijk, zacht, luchtig en gevuld met bosvruchten. Ze zijn super makkelijk om te maken en leuk om mee te nemen naar bijvoorbeeld een wandeling in de natuur of natuurlijk naar het werk. Je geeft er eenvoudig een eigen draai aan. Probeer bijvoorbeeld eens kaneel, koekkruiden of cacaopoeder!

Ik heb de cakejes gebakken met deze BPA-vrije bakvorm.

Klik hier voor meer cakejes recepten.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bosvruchten cakejes

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 6 stuks
  • Aantal koolhydraten: 0,85 g khd per cake

Ingrediƫnten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediƫnten tot een egaal beslag en verdeel het over de 6 bakvormpjes.
Bak de cakejes 20 – 25 minuten goudbruin in de oven.

 


Notities

Je kunt ze ook eenvoudig invriezen.

Sleutelwoorden: cake, cakejes, koolhydraatarm, glutenvrij, suikervrij, low carb, keto,

Heb je mijn ebook snelle en makkelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.