Deze cakejes zijn heerlijk, zacht, luchtig en gevuld met bosvruchten. Ze zijn super makkelijk om te maken en leuk om mee te nemen naar bijvoorbeeld een wandeling in de natuur of natuurlijk naar het werk. Je geeft er eenvoudig een eigen draai aan. Probeer bijvoorbeeld eens kaneel, koekkruiden of cacaopoeder!
Ik heb de cakejes gebakken met deze BPA-vrije bakvorm.
Klik hier voor meer cakejes recepten.
Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!
PrintBosvruchten cakejes
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 6 stuks
- Aantal koolhydraten: 0,85 g khd per cake
Ingrediƫnten
- 100 ml ongezoete melk
- 40 g gesmolten roomboter
- 25 g erythritol (klik)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- 100 g amandelmeel (klik)
- 25 g eiwitpoeder (klik)
- 1 ei
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 40 g bevroren rood fruit
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediƫnten tot een egaal beslag en verdeel het over de 6 bakvormpjes.
Bak de cakejes 20 – 25 minuten goudbruin in de oven.
Notities
Je kunt ze ook eenvoudig invriezen.
Sleutelwoorden: cake, cakejes, koolhydraatarm, glutenvrij, suikervrij, low carb, keto,
Heb je mijn ebook snelle en makkelijke recepten al gezien?