Bramen taart!

De zomervakantie zit er hier op, en dat betekent dat er weer tijd is om aan de bak te gaan! Ik heb vandaag 4 heerlijke recepten gemaakt, deze bramen taart (vers geplukt) met een heerlijke bodem, smakelijke broodjes, bechamelsaus en de vierde staat nog in de keuken te garen. Alle vier waren verzoekjes van de Wednesday challenge en ik kan je vertellenā€¦ Ze smakelijk voortreffelijk!

Deze taart is erg eenvoudig om te maken en smaakt lekker vol en romig! En extra lekker als je het mij vraagt want de bramen zijn vers geplukt uit de struiken hier in de buurt. Helemaal gratis van de natuur, dat is toch feest!

Klik hier voor meer taart recepten!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bramen taart!

  • Bereidingstijd: 2 uur en 15 minuten
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 4.5 g khd per punt

Omschrijving

Ik hebĀ deze springvormĀ gebruikt.



Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingredienten van de bodem tot een egaal mengsel en druk het geheel in de springvorm.
Smelt de chocolade in een pannetje (of magnetron)
Mix de roomkaas met de slagroom.
Voeg vervolgens de bramen, bruine suikervervanger, vanille en de eieren toe en meng het tot een romig mengsel. Voeg als laatst de gesmolten chocolade toe en meng het weer tot een egale massa.
Schep het mengsel bovenop de bodem in de springvorm en bak de taart 40 min in de oven.

Laat de taart afkoelen en zet de taart ongeveer 1.5 uur in de koelkast zodat deze kan opstijven.
Garneer de taart met bramen en stukjesĀ koolhydraatarme witte chocoladeĀ en geniet!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, taart, bramen, bramentaart,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lsZsCRrL-512x508.jpeg

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.