Deze koekjes zijn heerlijk bros en lekker voor de zoete trek als tussendoortje of een bakje koffie of thee. Je maakt ze makkelijk en geeft er eenvoudig een eigen draai aan. Probeer bijvoorbeeld eens cacaopoeder, kaneel of dip ze in gesmolten chocolade!
Ik heb deze koeken gebruikt voor deze verrukkelijke snelle tiramisu.
Deze BPA-vrije bakmat is ideaal voor het maken van deze brosse koeken.
Meer heerlijke koekjes recepten vind je hier!
Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten.
PrintBrosse koekjes
- Bereidingstijd: 35 minuten
- Porties: 9 koekjes
- Aantal koolhydraten: 0,5 g khd per koekje
Ingrediënten
- 100 g amandelmeel (klik)
- 30 g erythritol (klik)
- snufje zout
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- 1/4 tl xanthaangom (klik)
- 65 g roomboter in blokjes
- 30 g ei
- 1 tl vanille-extract (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een deeg en maak er 9 koekjes van.
Bak de koekjes 20-25 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: koek, koekjes, brosse, koolhydraatarm, glutenvrij, keto, suikervrij,
Heb je mijn ebook snelle en makkelijke recepten al gezien?