Crispy kaasstengels!

Ik was al een tijdje op zoek naar een lekker recept voor krokante kaasstengels voor bij een soepie, borrel of gewoon als tussendoortje. Met deze bakvorm maak je de perfecte kaas/soepstengels! Ook super handig voor de aankomende feestdagen!

Heb je deze kaasstengels al gezien?

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Crispy kaasstengels!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 24 stengeltjes
  • Aantal koolhydraten: 0.18 g khd per stengeltje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten samen en doe het in de soepstengels bakvorm. Bak de kaasstengels 20 tot 25 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, soepstengel, kaas, stengel,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

13 Comments

  1. Pingback: Koolhydraatarme erwtensoep, snert zonder erwt! | Oanh's Kitchen

  2. Avatar foto

    Kan ik de lijnzaadmeel vervangen door kokosmeel? Met evt wat gebroken lijnzaad….

  3. Avatar foto

    Ik tracht ze nu te maken, maar ’t beslag is wel erg dik. Klopt dat wel? Een ei erbij doen?

  4. Avatar foto

    Mijn vraag ging dus over de soepstengels, niet over de snert!?

  5. Avatar foto
    Laurentina van Kinderen

    dit gaat echt niet,, veel te dik het beslag is stug ik heb al wat water toegevoegd echt zonde het komt niet door geen een maat van tuutje van de deegzak

  6. Avatar foto
    Laurentina van Kinderen

    heb het opnieuw gebrobeerd maar dan niet in de deeg zak
    maar simpel het deeg in vieren gedeeld en zo op de vorm gelegd en simpel met de deegspatel in alle reepjes van de mooie vorm geduwd
    ik heb wel de lijnzaad weggelaten en gewoon 80 gram amandelmeel gedaan leek me lekker
    en als kaas een beetje de pittige geraspte pardano er in gedaan met wat boulinkruiden maar had ook knolook/paprika kunnen zijn (dat doe ik volgende keer)… en gewoon recept opgevolgd en baktijden was prima 😛

  7. Avatar foto

    Dat afkoelen lukt bij mij niet, san zijn ze al op ???

  8. Avatar foto

    Had een vraag hier geplaast maar dat is bljkbaar weggehaald

  9. Avatar foto

    Kan ik de kokosolie vervangen?

  10. Avatar foto

    Zou het ook lukken op een bakplaat want ik heb niet zo’n soepstengel-vorm.

  11. Avatar foto

    Hoe maak je deze kaasstebgles nootvrij?

    Kan ik de amandelmeel vervangen door kokosmeel, en hoe zijn de verhoudingen dan…?

    Meer ei, meer melk…?

    Ik heb het echt nodig want ik kan niet tegen noten….

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.