Frambozen cakejes!

Vanochtend heb ik deze heerlijke cakejes gebakken. Lekker met frambozen en witte chocolade, voor mij een gouden combinatie! Wij nemen ze vanmiddag mee voor een gezellige picknick en gaan genieten van dit mooie weer. Je kan ze ook invriezen en bijvoorbeeld maken met cacaopoeder, kaneel of bijvoorbeeld blauwe besjes. En hoe heerlijk is het om deze cakejes te sprenkelen met gesmolten koolhydraatarme witte chocolade!

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Ingrediënten 6 stuks

 1.7 g khd per stuk

 

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 160c.
Smelt de witte chocolade. Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en verdeel het beslag over de 6 vormpjes.
Bak de cakejes 25 minuten goudbruin in de oven.

Enjoy! X

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.