Vanochtend heb ik deze heerlijke cakejes gebakken. Lekker met frambozen en witte chocolade, voor mij een gouden combinatie! Wij nemen ze vanmiddag mee voor een gezellige picknick en gaan genieten van dit mooie weer. Je kan ze ook invriezen en bijvoorbeeld maken met cacaopoeder, kaneel of bijvoorbeeld blauwe besjes. En hoe heerlijk is het om deze cakejes te sprenkelen met gesmolten koolhydraatarme witte chocolade!
Klik hier voor meer smakelijke baksel recepten!
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.
PrintFrambozen cakejes!
- Bereidingstijd: 35 minuten
- Porties: 6
- Aantal koolhydraten: 1.7 g khd per stuk
Omschrijving
Ik heb deze BPA-vrije bakvorm gebruikt.
Ingrediënten
- 40 g koolhydraatarme witte chocolade (klik)
- 100 g amandelmeel (klik)
- 15 g eiwitpoeder (klik)
- 25 g bruine suikervervanger (klik)
- 2 tl vanille-extract (klik)
- 3 eieren
- 35 g gesmolten roomboter
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- 1/4 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
- 75 g volle kwark
- 50 ml romige kokosmelk
- 10 ml citroensap
- 30 g frambozen
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Smelt de witte chocolade. Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en verdeel het beslag over de 6 vormpjes.
Bak de cakejes 25 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, low carb, keto, cake, cakejes, frambozen,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Ze zijn verrukkelijk 🤤