Frambozen cakejes!

Vanochtend heb ik deze heerlijke cakejes gebakken. Lekker met frambozen en witte chocolade, voor mij een gouden combinatie! Wij nemen ze vanmiddag mee voor een gezellige picknick en gaan genieten van dit mooie weer. Je kan ze ook invriezen en bijvoorbeeld maken met cacaopoeder, kaneel of bijvoorbeeld blauwe besjes. En hoe heerlijk is het om deze cakejes te sprenkelen met gesmolten koolhydraatarme witte chocolade!

Klik hier voor meer smakelijke baksel recepten!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Frambozen cakejes!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 1.7 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze BPA-vrije bakvorm gebruikt.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Smelt de witte chocolade. Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en verdeel het beslag over de 6 vormpjes.
Bak de cakejes 25 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, low carb, keto, cake, cakejes, frambozen,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

One Comment

  1. Avatar foto

    Ze zijn verrukkelijk 🤤

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.