Frambozenmuffins met witte chocolade!

Vanmiddag had ik intense trek in heerlijke verse frambozenmuffins met witte chocolade. Van die lekkere zachte met een zachte zoete smaak. Ik heb er onwijs van genoten en heb er 2 in de koelkast gedaan voor morgen en 2 in de vriezer voor een ander keertje. Lekker kort opwarmen in de oven en ze zijn weer hemels lekker!

Ik heb de muffins gebakken met deze bakvorm.

Hier komt het recept:

Ingrediënten 6 stuks

2.7 g khd per stuk

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingredienten tot een egaal beslag. (houd wat fruit en chocolade snippers over voor de topping).
Verdeel het beslag over 6 muffin vormpjes, strooi nog wat witte chocolade en fruit over de muffins en bak ze 30 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn gebakken.

Geniet ervan! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.