Frambozenmuffins met witte chocolade!

Vanmiddag had ik intense trek in heerlijke verse frambozenmuffins met witte chocolade. Van die lekkere zachte met een zachte zoete smaak. Ik heb er onwijs van genoten en heb er 2 in de koelkast gedaan voor morgen en 2 in de vriezer voor een ander keertje. Lekker kort opwarmen in de oven en ze zijn weer hemels lekker!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Frambozenmuffins met witte chocolade!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 2.7 g khd per muffin

Omschrijving

Ik heb de muffins gebakken met deze bakvorm.

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.



Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingredienten tot een egaal beslag. (houd wat fruit en chocolade snippers over voor de topping).
Verdeel het beslag over 6 muffin vormpjes, strooi nog wat witte chocolade en fruit over de muffins en bak ze 30 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn gebakken.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, muffin, cupcake, frambozen, cake, cakejes

Bestel mijn nieuwste kookboek voor meer exclusieve recepten:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.