Hamburger broodjes

Ik heb gisteren deze perfecte hamburgerbroodjes gemaakt zodat ik vandaag het weekend kan inluiden met échte hamburgers op een écht koolhydraatarm hamburgerbroodje! Ik kreeg bij het zien van deze hamburger broodjes bakvorm namelijk instant trek in een goeie hamburger en wat zijn ze goed gelukt! Ze zijn niet te compact, niet te zwaar, wat luchtig en heerlijk gekruid! Met deze sausjes en dit recept kan je ultiem koolhydraatarm genieten van een hamburger speciaal.

Meer broodjes recepten vind je hier!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Hamburgerbroodjes

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 3.5 g khd per broodje

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng het amandelmeel met de psylliumvezels, eieren, kwark, kruiden en voeg als laatst de gist toe.
Verwarm de melk in een pannetje maar breng het niet aan de kook.
Voeg vervolgens de melk bij het amandelmeelmengsel en laat het deeg minimaal 45 minuten rusten op een warme plek afgedekt door een natte theedoek. (of in de oven op 50c.)
Verdeel 4 hamburger bakvormpjes met het mengsel, strooi er sesamzaadjes over en bak de broodjes 30a35 minuten op 160c.

Laat ze even afkoelen, snijd ze horizontaal doormidden en beleg de hamburgerbroodjes met een hamburger, rucola, tomaat, gebakken uitjes, komkommer, augurkje, suikervrije currysuikervrije mayonaise of suikervrije ketchup!


Notities

Geef je eigen draai aan de broodjes en gebruik je favoriete kruiden!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, hamburger, broodjes, broodje, hamburgerbroodje,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

5 Comments

  1. Vraagje, je gebruikt gewone melk in deze broodjes?
    Dat gebruik je toch niet in koolhydraadarm ?
    Gr.Ria

  2. Kunnen deze broodjes ook in de pannenkoekbakker gebakken worden?

  3. Gebruik verse gist ipv gedroogd scheelt kh

  4. Heb t recept helemaal gevolgd, helaas waren de broodjes zo plat als een dubbeltje en helemaal niet gaar.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.