Kerstkoekjes!

Wij hebben een paar daagjes geleden deze heerlijke kerst koekjes gebakken! Heerlijk van smaak, leuk om te maken en het allerleukste is dat je ze kan versieren!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kerstkoekjes!

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 15
  • Aantal koolhydraten: 0.4 g khd per stuk

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingredienten tot een egaal mengsel, wikkel het in vershoudfolie en leg het ongeveer 1 uur in de koelkast.
Haal het koekjesdeeg uit de koelkast en leg het tussen 2 vellen bakpapier.
Gebruik de deegroller en rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 0,5cm.
Steek er koekjes uit met een uitsteekvormpje (ik heb kerstboompjes gebruikt maar sterretjes of poppetjes zijn ook erg leuk!)
Bak de koekjes 12 tot 15 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

Laat de koekjes afkoelen en maak ondertussen eventueel glazuur door poedersuiker vervanger te mengen met enkele druppels water of kleurstof en versieren maar!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, koek, kerst, kerst koekjes,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.