Witte chocolade & melk chocolade mousse!

Daar is ze dan! De Challenge van deze week, een overheerlijk kerst dessert! šŸŽ…šŸ¼ Het dessert bestaat uit een laagje gehakte chocolade met daar bovenop een witte chocolademousse, weer een laagje chocolade met rood fruit, melk chocolademousse en wat heerlijke blueberries! Super makkelijk om te maken en ook lekker handig, je kan het namelijk van tevoren klaarmaken. Wij hebben er zojuist heerlijk van gesmuld!

ps: Alle benodigdheden zijn in de aanbieding inĀ mijn winkeltje. <3

Ingrediƫnten 3 personen

12.7Ā khd per persoon

Mousse:

Topping:Ā 

Bereidingswijze:

Smelt de witte chocolade en de melk chocolade in twee aparte schalen au-bain marie.
Laat de gesmolten chocolade afkoelen.
Klop de slagroom lobbig en meng de helft van de slagroom door de gesmolten witte chocolade en de andere helft door de gesmolten melkchocolade.

Hak de chocolade voor de topping in grove stukjes en verdeel de helft van de chocolade over 3 glaasjes, gevolgd door de witte chocolademousse.
Strooi daar de andere helft van de gehakte chocolade over met frambozen en verdeel de melkchocolademousse erover.
Garneer de mousse met blauwe bessen en laat de mousse in de koelkast opstijven.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.