Koolhydraatarme en glutenvrije knapperige kokoskoekjes!

Koolhydraatarme en glutenvrije knapperige kokoskoekjes!

Yvonne vroeg twee challenges geleden om deze heerlijke knapperige kokos koekjes! Toevallig had ik ook al de Maria biscuits gemaakt naar aanleiding van haar verzoekje, en ze zijn beide heerlijk geworden! Wij zijn dol op koekjes en vooral Trev kan er geen genoeg van krijgen. Ze zijn wederom makkelijk om te maken en heeeeurlijk! Je kan er zelfs gesmolten chocolade en amandelschaafsel over sprenkelen!

Hier is het recept:

IngrediΓ«nten 18 koekjes

Β 0.3 khd per koekje

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediΓ«nten tot een egaal mengsel en maak er 18 balletjes van.
Verwarm de oven op 160.
Ik heb de bolletjes ruim van elkaar af op een vel bakpapier gelegd, daar nog een vel overheen gelegd en plat gerold met een deegroller.
Je kan ze ook uitsteken, wat je prettig vindt!
Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden. (bak ze iets langer als dat nodig is)
Zet de oven uit als ze klaar zijn en laat ze goed afkoelen.

Geniet! X

ps: Bewaar ze in een afgesloten metalen trommel. Dan blijven ze zeker een week goed!

4 Reacties

  1. Kun je deze koekjes ook invriezen?

  2. Heb ze net gemaakt en wat is dit lekker. Heb geen trommel nodig πŸ˜‰

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*