Knapperige kokoskoekjes!

Deze koekjes zijn lekker knapperig en hebben een vleug kokos! Ik heb eerder deze Maria biscuits gemaakt, die net als deze koekjes heerlijk zijn met gesmolten chocolade en amandelschaafsel.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme en glutenvrije knapperige kokoskoekjes!

  • Porties: 18
  • Aantal koolhydraten: 0.3 g khd per koekje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en maak er 18 balletjes van.
Verwarm de oven op 160c.
Ik heb de bolletjes ruim van elkaar af op een vel bakpapier gelegd, daar nog een vel overheen gelegd en plat gerold met een deegroller.
Je kan ze ook uitsteken, wat je prettig vindt!
Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden. (bak ze iets langer als dat nodig is)
Zet de oven uit als ze klaar zijn en laat ze goed afkoelen


Notities

Bewaar ze in een afgesloten metalen trommel. Dan blijven ze zeker een aantal dagen goed!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, knapperig, kokos, koek, koekjes

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

33 Comments

  1. Avatar foto

    Zien er heerlijk uit, ga ze zo dadelijk maken. Alternatief voor Sukrin? Dit heb ik nu niet in huis. Wel kokosbloesemsuiker, hoeveel gram moet ik daarvan toevoegen?

  2. Avatar foto

    18 stuks? Ik had 8 kleine bolletjes, heb ik wat fout gedaan?

  3. Avatar foto

    Kun je deze koekjes ook invriezen?

  4. Avatar foto

    Hallo Oanh,

    Ik heb even een vraag! De ene keer is een recept met stevia, dan erythritol en dan weer sukrin. Wat is het verschil. Heb nu de eerste twee gekocht maar nu wil ik de koekjes maken. Moet ik nu weer zoetstof kopen?

  5. Avatar foto

    Heb ze net gemaakt en wat is dit lekker. Heb geen trommel nodig 😉

  6. Avatar foto

    Hi,
    Kan ik ipv vanille extract ook vanille poeder gebruiken? En hoeveel dan?

    Alvast dankjewel!

    Tonny

  7. Avatar foto

    Kan ik de Sukrin+ ook vervangen voor Stevia ?
    Ik weet nl wat mijn eerste bestelling wordt uit je winkel(tje).

  8. Avatar foto

    Hoeveel weegt een lepel amandel- of kokosmeel?

  9. Avatar foto

    Ze gaan nu de oven in. Ruikt heerlijk. Heb er alleen geen 18, maar 10 uit gehaald anders werden ze wel erg klein.
    Straks een gevulde omelet met de overgebleven eidooier.

  10. Avatar foto

    Hoi. Bedoel je in de oven af laten koelen?

  11. Avatar foto

    Hoi Oanh begrijp ik het goed dat je de koeken af laat koelen in de oven, nadat je de oven uit hebt gedaan?

  12. Avatar foto

    Kun je deze koekjes ook met kokosmeel maken??

  13. Avatar foto

    Hoi,
    Ik wil deze koekje zo gaan maken.
    Moeten ze afkoelen in de oven of moet je ze eruit halen?
    Dit omdat er staat zet de oven uit en laat ze afkoelen.

  14. Avatar foto

    Wil deze zeker gaan proberen maar kan ik iets anders gebruiken ipv de sukrin..vloeibare kan dat ook misschien?

  15. Avatar foto

    Hoi, wat is de verhouding als ik ze met kokosmeel bereid?
    Mijn man heeft eennotenallergie.

  16. Avatar foto

    Errg lekker maar… ze blijven zacht 🙁
    Heb je enig idee hoe ik ze knapperig kan krijgen? Iets langer in de oven wellicht? Heb ze er 15 minuutjes in gehad en ze zijn goed van kleur met een gouden randje 🙂

  17. Avatar foto

    De koekjes zijn erg lekker. Ik gebruik de Food app om bij te houden hoeveel koolhydraten ik per dag binnen krijg. Alleen als ik dit recept toevoeg en deel door 18, dan zegt mijn telefoon dat er per koekje 1,5 gram koolhydraten in zit. Hoe kan dit? (amandelmeel van merk Smaakt, geraspte kokos Jumbo, Flora plant butter (ivm lactose intollerantie) eiwit, vanille extract en sukrin.

  18. Avatar foto

    Doe je de gesmolten boter er warm bij?

  19. Avatar foto

    Zijn er ook de voedingswaarde per koek van bekend? Ik hou die in een app bij op een overzicht te krijgen wat ik allemaal binnen krijg.
    Super leuk recept. Makkelijk om te maken en super lekker!

  20. Avatar foto

    Kan ik ook boekweit meel gebruiken?

  21. Avatar foto

    Vandaag deze gemaakt, nog lang geen 18 koekjes, boven ik super zacht bij mij. Dus knapperig zijn ze niet. De smaak weet ik nog niet, ze komen net uit de oven…

  22. Avatar foto

    Dit zijn heerlijke koekjes. Hoe langer je ze op een lagere temperatuur in de oven houdt des te knapperiger ze worden.

  23. Avatar foto

    jammer, ze zijn niet gelukt, werden al snel te donker en de stukjes die goed van kleur waren smaakten te droog en werden ook niet knapperig Misschien verkeerde merk kokos gebruikt, daar kan wel eens verschil in zitten Ik had me zo op een koekje bij de koffie verheugd…

  24. Avatar foto
    Marijke Wolf

    Deze vandaag gemaakt, van alles de helft om te proberen. Ze waren heerlijk, de volgende keer maak ik ze iets zoeter. Maar was toch lekker snoepen !!!!!!

  25. Avatar foto

    Wilde vragen welke kokos rasp, ik het best kan kopen, kom alleen maar met hoge khd tegen, alvast bedankt

  26. Avatar foto
    Angelique

    Bedoel je dat je de oven uit doet met de koekjes er nog in?

  27. Avatar foto

    Goedenmiddag ik wil deze koekjes gaan bakken maar op hoeveel
    Graden moet de oven . 180 _190-2oo
    Gr mieke de nie

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.