Koolhydraatbeperkte en glutenvrije bananenmuffins!

Ik heb deze heerlijke bananenmuffins met chocolade gemaakt. Ze zijn makkelijk om te maken en het is een smakelijk tussendoortje, ook voor de kids! Als je koolhydraatarm eet, kun je de banaan ook vervangen met 100 g Griekse yoghurt of pompoen puree.

Klik hier voor meer muffin recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatbeperkte en glutenvrije bananenmuffins!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 4.3 g khd per muffin

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.

Ik heb de muffins gemaakt met deze bakvorm.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c. Pureer de banaan en meng het met de rest van de ingrediënten.
Verdeel het mengsel over 6 muffinvormpjes, strooi er amandelschaafsel en chocolade over en bak de muffins 30 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, banaan, bananen, muffins, cupcake

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

3 Comments

  1. Avatar foto
    Ingrid Van dijk

    Heb zojuist de bananen muffins gemaakt maar ipv bananen 100 Gr Griekse yoghurt en verse aardbeien genomen.
    Nu ze klaar zijn zijn ze erg droog wat heb ik fout gedaan?

  2. Avatar foto

    Kun je het amandelmeel vervangen voor iets anders en wat is dan het beste ? Ivm allergie groetjes Silvie

  3. Avatar foto
    Maria Kouwenberg

    Kan ik de eieren vervangen of gedeeltelijk?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.