Koolhydraatbeperkte en glutenvrije bananenmuffins!

Koolhydraatbeperkte en glutenvrije bananenmuffins!

Dit recept hadden jullie nog van mij tegoed! Heerlijke bananenmuffins met chocolade. Een gouden combi als je het mij vraagt. Makkelijk om te maken en een verantwoord “tussendoortje” ook voor de kids! Trev is er in ieder geval dol op! Als je niet van bananen houdt, of je ze nog niet wilt eten omdat je wat strenger koolhydraatarm eet, kan je de banaan ook vervangen met 100 g Griekse yoghurt en wat rood fruit! 🙂

Ingrediënten 6 muffins

4.3 khd per muffin

  • 175 g banaan
  • 150 g amandelmeel
  • 3 eieren
  • 2 tl kaneel
  • 2 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • topping: Puurste chocolade en amandelschaafsel

Bereidingswijze:

verwarm de oven op 180c. Pureer de banaan en meng het met de rest van de ingrediënten.
Verdeel het mengsel over 6 muffinvormpjes, strooi er amandelschaafsel en chocolade over en bak de muffins 30 minuten in de oven.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*