Koolhydraatarme Kano’s!

Zie hier de Challenge van deze week, kano’s! Het heeft iets weg van een Boterkoek, een harde/crunchy buitenkant met een heerlijke zachte zoete binnenkant en vulling. Hij is hier helemaal goedgekeurd en hij gaat zeker regelmatig worden gebakken voor bij de koffie, want ze zijn heerlijk! Ik heb ze gevuld met marsepein in plaats van spijs, een heerlijke twist!

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

(de ingrediënten zijn klikbaar)

Ingrediënten 7 stuks

 1.6 khd per stuk

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de marsepein, eidooiertje en amandelen tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over de 7 vormpjes en verdeel de marsepein zoals zichtbaar op de foto.

Verdeel de amandelen over de vormpjes, strijk de kano’s met het eidooiertje en bak de kano’s 20 minuten in de oven.

Laat de kano’s volledig afkoelen (anders breken ze) en geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.