Koolhydraatarme Kano’s!

Zie hier de Challenge van deze week, kano’s! Het heeft iets weg van een Boterkoek, een harde/crunchy buitenkant met een heerlijke zachte zoete binnenkant en vulling. Hij is hier helemaal goedgekeurd en hij gaat zeker regelmatig worden gebakken voor bij de koffie, want ze zijn heerlijk! Ik heb ze gevuld met marsepein in plaats van spijs, een heerlijke twist!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Kano’s!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 7
  • Aantal koolhydraten: 1.6 g khd

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de marsepein, eidooiertje en amandelen tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over de 7 vormpjes en verdeel de marsepein zoals zichtbaar op de foto.

Verdeel de amandelen over de vormpjes, strijk de kano’s met het eidooiertje en bak de kano’s 20 minuten in de oven.

Laat de kano’s volledig afkoelen voordat je ze uit de bakvormpjes haalt.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kano, kano’s, boterkoek

Bestel mijn boek voor meer exclusieve recepten:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.