Koolhydraatarme Macaroons!

Koolhydraatarme Macaroons!


 

OH YEAH! Macaroons it is!! Deze babes heb ik voor deze weeks challenge gemaakt.
Ze smaken hemels, zijn leuk om te maken, glutenvrij, zonder toegevoegde suikers en natuurlijk weer koolhydraatarm!
Zijn jullie al benieuwd? Fijne zomerdag allemaal!

Hier is het recept:

IngrediΓ«nten 15 macaroons

Β 0,5 khd per stuk

 

Vulling:

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 150c.
Mix de eiwitten stijf met het zout en wijnsteenbakpoeder.
Doe de Sukrin bij het amandelmeel en wijnsteenbakpoeder en spatel het luchtig door de stijfgeklopte eiwitten.
Doe het geheel in een spuitzak en spuit 15 makaron vormpjes op het bakmatje.
Bak de macaroons ongeveer 20 minuten in de oven totdat ze nèt tegen het goudbruine aan zitten.
Doe daarna de oven open en laat ze in de oven langzaam afkoelen.

Maak ondertussen de vulling door de roomkaas, sukrin en jam te mengen.
Spuit de vulling op de macaroons zodra ze zijn afgekoeld.
Maak het helemaal gek door er au-bain Marie gesmolten chocolade over te sprenkelen.

Tip van flip: Geef er een eigen twist aan door bijvoorbeeld vanille, cacaopoeder, kaneel of andere lekkere smaakjes aan te geven!

Geniet! X

2 Reacties

  1. Jessica

    dubbel snufje wijnsteenbakpoeder?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*