Koolhydraatarme pompoencake!

De herfst is aan en dat betekent dat het tijd is voor herfstrecepten. Smakelijke stoofpotjes en ovenschotels, heerlijke warme soepjes en allerlei lekkernij met bijvoorbeeld kaneel en pompoen. Deze pompoencake bijvoorbeeld, lekker smeuïg, vullend en heerlijk van smaak! Voor de mensen die koolhydraatbeperkt doen kunnen voor de variatie de pompoen vervangen met banaan of zoete aardappel. Dan is de cake namelijk ook verrukkelijk!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme pompoencake!

  • Auteur: Oanh
  • Bereidingstijd: 55 minuten
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd per plakje

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt.


Ingrediënten

Topping:


Bereidingswijze

Schil de pompoen, snijd de pompoen in blokjes en kook de blokjes beetgaar in een pan met kokend water.
Verwarm de oven op 160c.
Meng vervolgens de rest van de ingrediënten, voeg de pompoen toe en meng het tot een egaal beslag.
Giet het beslag in de bakvorm en bak de pompoencake 35a40 minuten in de oven.

Maak ondertussen de frosting door de monhcou te mengen met de bruine suikervervanger, vanille en kaneel.
Laat de pompoencake afkoelen en verdeel de topping over de cake met daarbovenop pecannoten.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pompoen, cake,

One Comment

  1. Ik heb deze zondag gemaakt. Hij is echt verrukkelijk!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.