Koolhydraatarme toastjes met guacamole en champignons!

Deze toastjes zijn een echte traktatie! Ik vind de knapperige toastjes in combinatie met romige guacamole en warm gebakken champignons een hemelse combinatie. Een top lunch!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme toastjes met guacamole en champignons!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2

Omschrijving

Je shopt de toastjes in mijn winkeltje!


Ingrediënten

  • 4 grote kastanjechampignons
  • 2 el kokosolie
  • 4 kleine avocado’s
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 sjalotje
  • 4 snoeptomaatjes
  • snuf peper
  • snufje paprikapoeder
  • 2 el creme fraiche
  • 2 toastjes
  • klein handje rucola

Bereidingswijze

Snijd de champignons in plakjes en bak de champignons in kokosolie. Pureer de avocado’s met de knoflook, sjalotje, tomaatjes, peper, paprikapoeder en creme fraiche.
Verdeel de guacamole over de toastjes met daarbovenop de gebakken champignons en een beetje rucola.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, toast, toastjes, avocado, guacamole, champignon, champignons

2 Comments

  1. De toostjes zijn uitverkocht. Wanneer komen deze weer?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.