Koolhydraatarme Arretjescake!


Ik heb een overheerlijk recept gemaakt met de choc wafer, namelijk deze arretjescake!

Ingrediënten 16 stukjes

2.1 g khd per stukje

Bereidingswijze:

Mix de eieren luchtig met de sukrin en voeg geleidelijk aan de cacaopoeder met gesmolten roomboter toe.
Snijd de repen in grove stukken en roer het door het beslag.
Leg een vel bakpapier in een vierkante springvorm van 15 x 15 en giet het beslag in de springvorm.
Leg de arretjescake tot slot een nacht of minimaal 6 uur in de koelkast.

Tip: Meng er allerlei lekkere krokante noten door voor een heerlijke crunchy beleving!

Ps: Je kan dit recept ook goed gebruiken ter vervanging voor de choc wafer repen!

One Comment

  1. Als ik de choc wafers gebruik, dan heb ik
    (5×34=) 170 gram in totaal nodig.

    Als ik nou ervoor kies om de crunchies te gebruiken, i.p.v. de wafers,
    moet ik daar dan ook 170 gram van hebben?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.