Ik heb een overheerlijk recept gemaakt met deze choc wafer, namelijk deze arretjescake! Een heerlijk verwen tussendoortje met chocolade en chocolade wafers. Eentje voor de echte liefhebber!
Klik hier voor meer baksel recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Print
Koolhydraatarme Arretjescake!
- Bereidingstijd: 3 uur en 15 minuten
- Porties: 16
- Aantal koolhydraten: 2 g khd
Ingrediënten
- 2 eieren
- 50 g erythritol (klik)
- 50 g cacaopoeder
- 150 g gesmolten roomboter
- 5 repen De Bron Choc Wafers
Bereidingswijze
Mix de eieren luchtig met de erythritol en voeg geleidelijk aan de cacaopoeder met gesmolten roomboter toe.
Snijd de repen in grove stukken en roer het door het beslag.
Leg een vel bakpapier in een vierkante springvorm van 15 x 15 en giet het beslag in de springvorm.
Leg de arretjescake tot slot een nacht of minimaal 3 uur in de koelkast.
Notities
Meng er allerlei lekkere krokante noten door voor een heerlijke crunchy touch.
Je kunt dit recept ook goed gebruiken ter vervanging voor de choc wafer repen!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, arretjes, cake, arretjescake, chocolade,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Als ik de choc wafers gebruik, dan heb ik
(5×34=) 170 gram in totaal nodig.
Als ik nou ervoor kies om de crunchies te gebruiken, i.p.v. de wafers,
moet ik daar dan ook 170 gram van hebben?
Hoihoi, blijven de eieren rauw?