Koolhydraatarme Arretjescake!

Ik heb een overheerlijk recept gemaakt met deze choc wafer, namelijk deze arretjescake! Een heerlijk verwen tussendoortje met chocolade en chocolade wafers. Eentje voor de echte liefhebber!

Klik hier voor meer baksel recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Arretjescake!

  • Bereidingstijd: 3 uur en 15 minuten
  • Porties: 16
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd

Ingrediënten

 


Bereidingswijze

Mix de eieren luchtig met de erythritol en voeg geleidelijk aan de cacaopoeder met gesmolten roomboter toe.
Snijd de repen in grove stukken en roer het door het beslag.
Leg een vel bakpapier in een vierkante springvorm van 15 x 15 en giet het beslag in de springvorm.
Leg de arretjescake tot slot een nacht of minimaal 3 uur in de koelkast.

 


Notities

Meng er allerlei lekkere krokante noten door voor een heerlijke crunchy touch.

Je kunt dit recept ook goed gebruiken ter vervanging voor de choc wafer repen!

 

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, arretjes, cake, arretjescake, chocolade,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

One Comment

  1. Als ik de choc wafers gebruik, dan heb ik
    (5×34=) 170 gram in totaal nodig.

    Als ik nou ervoor kies om de crunchies te gebruiken, i.p.v. de wafers,
    moet ik daar dan ook 170 gram van hebben?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.