Deze nacho’s zijn heerlijk! Ik heb 2 zakjes nacho’s gebruikt uit mijn winkeltje en bovenop het eerste zakje stukjes cheddarkaas verdeeld, daar nog een zakje over gedaan met meer cheddar kaas. In de oven gedaan, daarna rode ui, tomaat, koriander, salsa en natuuuurlijk home made gucacamole om het feestje compleet te maken!
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintNacho’s uit de oven!
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Porties: 2
Omschrijving
De Jalepeno pepers waren helaas op, maar eigenlijk zijn die onmisbaar! Toevoegen aan het gerecht dus!
Ingrediënten
- 2 zakjes nacho’s
- 4 plakjes cheddar kaas
- klein snufje chilipoeder
Guacamole:
- 1 teentje knoflook
- 1/4 sjalotje
- 2 grote avocado’s
- 125 g creme fraiche
- snuf peper
- snuf paprikapoeder
- scheutje limoensap
Topping:
- 1/4 rode ui
- 1 tomaat
- verse koriander
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 150c.
Verdeel 1 zakje in een ovenschaal, scheur twee plakjes cheddarkaas in stukjes en verdeel het over de chips.
Verdeel daarbovenop het andere zakje chips en verdeel daar de rest van de cheddarkaas over.
Zet de nacho’s en aantal minuten in de oven totdat de kaas is gesmolten.
Maak ondertussen de guacamole door de knoflook te persen en het sjalotje fijn te snijden.
Prak de avocado erbij, voeg de rest van de guacamole ingrediënten toe en meng het tot een egale massa.
Snijd de tomaat en rode ui in kleine stukjes en verdeel het over de nacho’s in de ovenschaal met een flinke lepel guacamole, verse koriander en taco saus. Ik heb die van de appie gebruikt, maar je kan het ook weglaten of vervangen met crème fraiche. De Sweet chilisaus uit mijn winkeltje is hier overigens ook verrukkelijk bij!!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, nacho, nacho’s, Mexicaans,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!