Voor deze wednesday challenge heb ik deze tasty notenrepen gekozen! Ze zijn ontzettend makkelijk om te maken en super lekker. Ideaal om mee te nemen voor onderweg als tussendoortje.
Klik hier voor meer reep recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Print
Notenrepen!
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 6
- Aantal koolhydraten: 2 g khd per stuk
Omschrijving
Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!
Ingrediënten
- 35 g amandelen
- 30 g pecannoten
- 25 g kokosvlokken
- 2 g geroosterde sesamzaad
- 1 afgestreken el kaneel of koekkruiden
- klein snufje zout
- 35 g bruine suikervervanger (klik)
- 50 g pindakaas (Lidl)
- 1 ei
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Doe alle ingrediënten in de mixer en mix het geheel kort zodat de noten nog wel grof zijn.
Verdeel het mengsel over 6 vormpjes, druk het goed aan met de bolle kant van een lepel en bak de notenrepen 15a20 minuten in de oven.
Sprenkel er eventueel nog gesmolten chocolade over voor een nóg lekkerdere touch!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, repen, bars,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Wow, dat klinkt lekker. Maar op hoeveel graden moet de oven? 180 graden?
Hoeveel graden moet de oven?
Overheen gelezen zie ik..😊
erg lekker dankjewel
ik heb ze nu in de chocola leggen
Hmm dat klinkt goed Gea! 🙂
Nou deze ga ik zeker maken 😊 dankjewel 👍
Ik heb geen sukrin gold wat kan ik daarvoor in de plaats gebruiken?
Kan ik de sukrin ook vervangen voor kokossuiker? Hier in Spanje hebben ze niet alle ingrediënten die ze in Nederland hebben.
Dat zou kunnen, alleen is kokossuiker niet koolhydraatarm 🙂
Groetjes!
Ohhhh Oahn.. Ze zijn heerlijk..heb er wat strepen chocolade over getrokken
Heerlijk tussendoortje voor onderweg of in de broodtrommel. ..
Heerlijk, de tweede ronde staat nu in de oven.
Als bakvorm heb ik de rechthoekige silicone bakvormpjes van de ACTION gebruikt. Heb n.l. 2 setjes en maak er dan 12 stuks tegelijk.
Hallo, heb ze net gemaakt. Hazelnoten ipv amandelen en witte suikervervanger. Had geen bruine meer. Smaken heerlijk! Dankjewel voor de fijne recepten! Gr hanneke