Pannenkoekjes met gingerbread kruiden!

Vanochtend heb ik deze gezellige pannenkoekjes gebakken ter voorbereiding voor het kerstontbijt. Ze zijn heerlijk van smaak, ze zijn makkelijk om te maken en hebben uiteraard een kerst twist! Het huis ruikt naar allerlei kerstige kruiden wat al heel wat lekkers beloofd. Ik heb de pannenkoeken gebakken met de pannenkoekenmaker uit mijn winkeltje waarmee je in een handomdraai een heerlijke stapel pannenkoekjes op tafel tovert. Alleen nog wat poedersuikervervanger, vers rood fruit, koolhydraatarme stroop of een dotje slagroom erbij en het is genieten geblazen. Wij zijn helemaal ready for Christmas!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pannenkoekjes met gingerbread kruiden!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd per stuk

Ingrediënten


Bereidingswijze

Zet de pannenkoekenmaker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Meng alle ingredienten tot een homogene massa en doe een beetje boter in beide vormen.
Verdeel het mengsel over de vormpjes en bak de pannenkoekjes ongeveer 5 minuten in het apparaat tot ze mooi goudbruin zijn geworden.
Herhaal dit met de rest van het mengsel en garneer de pannenkoekjes tot slot met poedersuikervervanger, vers rood fruit en koolhydraatarme stroop.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, ginger, gingerbread, pannenkoek, pannenkoeken, pannenkoekenmaker

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.