De Challenge van deze week zijn speculoos blondies geworden! Blondies zijn brownies, alleen dan zonder de cacao en chocolade maar in dit geval met deze speculoos pasta en speculaas kruiden. Lekker passend bij de herfst en de kou onder het genot van een lekker kopje hete koffie of thee.
Heb je het recept van deze witte chocolade blondies al eens geprobeerd? Ook super lekker!
Ik heb deze bakvorm gebruikt.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintSpeculoos blondies!
- Bereidingstijd: 55 minuten
- Porties: 9
- Aantal koolhydraten: 1.5 g khd per stuk
Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediƫnten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediƫnten
- 225 g amandelmeel (klik)
- 20 g eiwitpoeder (klik)
- 1/2 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
- 75 g stroopvervanger (klik)
- 60 g bruine suikervervanger (klik)
- 30 g gesmolten roomboter
- 2 eieren
- 1,5 tl vanille-extract (klik)
- 50 g speculaas pasta (klik)
- 1 el speculaas kruiden
Bereidingswijze
Maak de speculaas pasta volgens dit recept.
Verwarm de oven op 160c.
Meng de amandelmeel, eiwitpoeder, xanthaangom en zout.
Meng de rest van de ingredienten erbij tot een egaal beslag.
Giet het beslag in de springvorm en bak de blondie 35a40 minuten in de oven.
Laat de blondie afkoelen en snijd het vervolgens in 9 stukken.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, blondies, brownie, brownies, witte, chocolade, cake, speculoos, speculaas,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!