Speculoos blondies!

De Challenge van deze week zijn speculoos blondies geworden! Blondies zijn brownies, alleen dan zonder de cacao en chocolade maar in dit geval met deze speculoos pasta en speculaas kruiden. Lekker passend bij de herfst en de kou onder het genot van een lekker kopje hete koffie of thee.

Heb je het recept van deze witte chocolade blondies al eens geprobeerd? Ook super lekker!

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Speculoos blondies!

  • Bereidingstijd: 55 minuten
  • Porties: 9
  • Aantal koolhydraten: 1.5 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediƫnten om te zien welke producten ik gebruik.



Bereidingswijze

Maak de speculaas pasta volgens dit recept.
Verwarm de oven op 160c.
Meng de amandelmeel, eiwitpoeder, xanthaangom en zout.
Meng de rest van de ingredienten erbij tot een egaal beslag.
Giet het beslag in de springvorm en bak de blondie 35a40 minuten in de oven.
Laat de blondie afkoelen en snijd het vervolgens in 9 stukken.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, blondies, brownie, brownies, witte, chocolade, cake, speculoos, speculaas,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.