Een hele fijne zonnige zondagochtend allemaal! 😀
De ochtend brunch ik met poffertjes 🙂
Het is immers nog steeds weekend en dat moet gevierd worden 😉
Ingrediënten
1.8khd per portie- 2 eieren
- 100 gram roomkaas
- 1 el Sukrin+
- Kaneel
- Slagroom
- 1 aardbei
- Optioneel: kaneel of Sukrin Melis (suikervrije poedersuiker)
Bereidingswijze:
Doe de eieren, Sukrin, kaneel en roomkaas in een bakje en mix dit goed samen
Laat het even staan, klop ondertussen de slagroom stijf
Neem een poffertjespan en vet het in met wat olie of boter
Giet het beslag in de poffertjespan en draai de poffertjes om wanneer ze een mooi goudbruin kleurtje hebben
Maak je bordje op en maak het af met een lekkere toef slagroom met een aardbeitje 🙂
Eventueel nog wat kaneel of sukrin melis toe naar wens en klaar is kees! 😀
Eet smakelijk en een hele fijne zondag iedereen! 😀
Oh voor 2 personen….:D volgende keer dan maar!
Je kunt ook de ingrediënten halveren Irene ?
Ja natuurlijk, Oanh 🙂 Was er gewoon vanuit gegaan dat het voor 1 persoon was. Was wel heerlijk trouwens
Ohh wat leuk Irene! ?
Wat een verwennerij! Heerlijk gegeten vanochtend!
Wat leuk Corinne! ?
Wat doe ik fout? Ik krijg geen mooie poffertjes?
Wat gaat er dan mis Miranda? Is het beslag te slap?
Hallo ik lees graag al u recepten en wil zo graag is de pannekoeken maken maar welke roomkaas gebruikt u ?? Ik weet t nu nog steeds niet. Bvd en met vriendelijke groet. Ineke.
Hoi Ineke,
Ik gebruik vaak philadelphia roomkaas of monchou.
Groetjes Oanh
Kan iemand mij vertellen hoeveel een portie is?? Dank je
Het is precies zoveel als op de foto te zien is Veronique! 🙂
Groetjes Oanh
Ook dit ziet er heerlijk uit! Hoeveel slagroom wordt hier gebruikt en welke?
Je kunt net zoveel slagroom gebruiken als je zelf wilt 🙂 Het is voor ernaast, je zou het zelfs kunnen weglaten 🙂
Hoeveel sukrin gaat hier dan in? Vind niet altijd de recepten even duidelijk.
1 el! In de oude recepten heb ik niet echt consequent afgewogen inderdaad! 😝