Pumpkin Pie!

Ik heb deze overheerlijke taart gemaakt van de pompoenen uit de moestuin. Hij is smaakvol geworden en past perfect bij herfstige dagen als vandaag! Lekker onder het genot van een bakje koffie of thee. Hij is makkelijk om te maken en ook eenvoudig in te vriezen. Snijd de taart dan wel eerst in punten!

Klik hier voor meer taart recepten.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pumpkin Pie!

  • Bereidingstijd: 50 minuten en 3 uur opstijven
  • Porties: 12 puntjes
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd per punt

Ingrediënten

Bodem:

Vulling:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Splits de eieren en mix het eiwit stijf met een snufje zout.
Met de erythritol en amandelmeel door de stijfgeklopte eiwitten en kruiden, meng het tot een homogene massa en verdeel het over de springvorm.

(Ik heb ongeveer 550 g pompoen gebruikt voor 375 g pompoen puree)
Snijd de pompoen in blokjes en verdeel het over een bakplaat.
Sprenkel olijfolie, peper en een beetje zout over de pompoen en rooster de pompoen ongeveer 35 minuten beetgaar in de oven op 170c hetelucht.
Pureer de pompoenblokjes tot pompoenpuree.

Mix de eieren met de rest van de ingrediënten en voeg als laatst de pompoen puree toe.
Verdeel het over de bodem en bak de pumpkin pie ongeveer 45 minuten op 160c.


Sleutelwoorden: pumpkin, pie, taart, pompoen, koolhydraatarm, glutenvrij, suikervrij,

Heb je mijn ebook snelle en makkelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.