Pompoen wafels!

Gisteren heb ik meerdere herfst recepten gemaakt met pompoen waaronder deze pompoen wafels. Ze zijn heerlijk van smaak en passen helemaal in de herfstthema! Het is een heerlijk ontbijtje, lunch of een lekker verwen momentje in het weekend.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pompoen wafels!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 1.5 g khd per stuk

Omschrijving

Je kan de wafels in de wafelijzer maker of in deze bakvormpjes!


Ingrediënten

Extra:


Bereidingswijze

Schil de pompoen en snijd de pompoen in blokjes.
Kook de pompoen beetgaar in een pan met water en prak het tot een puree.
Mix alle ingrediënten tot een egaal beslag en giet het beslag in 4 porties in een voorverwarmde wafelijzer of bakvormpjes.

(Als je ze in de oven maakt bak je ze 20a25 minuten op 180c)
Schenk de wafels met stroopvervanger, poedersuikervervanger en als je er helemaal een feest van wil maken kan je er vers geklopte slagroom bij serveren.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pompoen, wafels,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.