Stamppotje

Voor de challenge van deze week heb ik 2 receptjes gemaakt om de herfst in te luiden. Het is dit overheerlijke stamppotje en een smaakvolle stoofpot geworden! Ik heb knolselderij, flespompoen, bloemkool en spruiten gekozen maar je kan er natuurlijk altijd je eigen draai aan geven. Probeer bijvoorbeeld andijvie, wortelpeterselie, spinazie of bijvoorbeeld gebakken spekblokjes.

Ik heb het stoofpotje gemaakt met de slowcooker, maar een gewone stoofpan werkt natuurlijk ook gewoon prima.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Stamppotje

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 8.5 g khd per portie

Ingrediënten

  • 250 g knolselderij
  • 200 g flespompoen
  • 150 g bloemkool
  • 150 g spruiten
  • 1 blokje groentebouillon
  • snufje nootmuskaat
  • snufje peper

Bereidingswijze

Verwijder de schil van de knolselderij en flespoempoen, snijd de bloemkool in roosjes en snijd het kontje van de spruiten.
Snijd de knolselderij en lespompoen in grove blokken en kook alle groenten beetgaar in een ruime pan met water en een groentebouillonblokje.

Giet de groenten af, stamp het geheel en strooi er een snuf nootmuskaat en peper over.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, stoofpot, stoofpotje, stamppot, stamppot,

One Comment

  1. Dat recept van de koolhydraatarm stoofpot is BULSHIT . Veel te Veel groenten , en daarom veel te duur geworden ! Wat een onzin recept !

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.